MATEMATIKA PER BIZNES

REZULTATET E ARRITURA NE PROVIM NGA LENDA:

MATEMATIKA PER BIZNES. TE MBAJTUR ME 22.06.2013.

 

 

1.BAKI MUSA............………………………........95 PIKE

2.DONJETA ALIU......…………………………....95

3.KOSOVARE MUSTAFA…………………….....86

4.SUZANA LATIFI.................................................80

5.LETAFETE RRUDHANI.....................................72

6.HAJDAR MORINA..............................................58

7.LIRIJE BERISHA.................................................48

8.SABEDIN ILAZI...................................................45

9.VALBONA ZYMBERI.........................................40

 

 

 

REZULTATET E ARRITURA NE PROVIM NGA LENDA:

MATEMATIKES. TE MBAJTUR ME 22.06.2013.

 

 

STUDENTET E POSHTE SHENUAR THIRREN NE KONSULTIME

ME DATE 29. 06.2013 ORA 13.00.OSE

ME DATE 01. 07.2013 ORA 10.00

 

 

1.ERBLIN PAJAZITI

2.EDONIT RAMIQI

3.LEONARD DUBOVA

 

 

KONSULTIMET DHE MARJA E NOTAVE BEHET

ME DATE 29. 06.2013 ORA 13.00.OSE

ME DATE 01. 07.2013 ORA 10.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mr. sc.Muharrem Bunjaku

 

 

PrintEmail

loader