Prof.Fatos Uka, rezultatet në lëndën Menaxhimi i Operacioneve

Rezultatet e Provimimit:Menaxhimi i Operacioneve

 
         

KGJ 2015

     

04.03.2015

Nr

Emri dhe Mbiemri

Poenet e fituar nga max 100 Poena

% e fituar nga max 100%

Nota

1

Ermir Osmani

49

49.00%

6

2

Kushtrim Dobernjaca

16

16.00%

5

3

Flamur Abazi

49

49.00%

6

4

 

 

0.00%

 

         

Nota evidentohet me daten 12.03.2015 ne ora 14

 
         
     

prof Fatos Ukaj

PrintEmail

Prof.Ahmet maloku, rezultatet në lëndën E Drejta Civile

Kolegji “GJILANI” Gjilan

Programi: Juridik i Përgjithshëm,  Viti II - semestri III.

 

 

RAPORT MBI REZULTATET E VLERËSIMIT

Vlerësim i provimit për lëndën:  E Drejta Civile

 

Lista e Studentëve

DATA/ORA

24/02/2015 – 13:00h

Lënda

E DREJTA CIVILE

 

 

Profesori:

Dr.sc. cand. Ahmet Maloku

Nr.

Nr. i indeksit

Emri dhe mbiemri

Nota

Vërejtje

       1             

 

Kastriot Januzi

6

 

       2             

 

Arlind Sylejmani

5

 

       3             

 

Arjeta Sylejmani

7

 

       4             

 

Egzona Maloku

7

 

       5             

 

Teuta Kurtalani

7

 

       6             

 

Agron Ahmeti

5

 

       7             

 

Bekim Fazliu

9

 

       8             

 

Selami Halili

7

 

       9             

 

Verona Sadiku

9

 

  10             

 

Afërdita Ramabaja

10

 

  11             

 

Egzon Neziri

5

 

  12             

 

Florim Bllaca

6

 

  13             

 

Saranda Osmani

5

 

  14             

 

Agon Agaj

5

 

  15             

 

Elbasan Alidema

8

 

  16             

 

Alban Bunjaku

5

 

  17             

 

Alban Leci

//

Ka munguar

  18             

 

Agron Rushiti

6

 

  19             

 

Valton Maliqi

//

Ka munguar

  20             

 

Fidan Avdyli

5

 

  21             

 

Naim Hasani

6

 

  22             

 

Njazi Kolegeci

10

 

  23             

 

Florije Januzi

6

 

  24             

 

Isuf Canaj

9

 

  25             

 

Meriton Shkodra

9

 

  26             

 

Jakup Lipovica

7

 

  27             

 

Merita Fetinci

5

 

  28             

 

Elbasan Salihu

5

 

  29             

 

Arbias Salihu

5

 

  30             

 

--------------------

--------

--------------------

 

·        Konsultimet mbahet të shtunën me datë 07.02.2015 në ora 14

 

 

Dr.sc. cand. Ahmet Maloku

PrintEmail

Prof.Ahmet Maloku, rezultatet në lëndën E Drejta e Detyrimeve

Kolegji “GJILANI” Gjilan

Programi: Juridik i Përgjithshëm,  Viti II

 

 

RAPORT MBI REZULTATET E VLERËSIMIT

Vlerësim i provimit për lëndën:  E Drejta Detyrimore

 

Lista e Studentëve

DATA/ORA

24/02/2015 – 12:00h

Lënda

E Drejta Detyrimore

 

 

Profesori:

Dr.sc. cand. Ahmet Maloku

Nr.

Nr. i indeksit

Emri dhe mbiemri

Nota

Vërejtje

       1             

 

Arjeta Bruti

7 (shtatë)

 

       2             

 

Bedri leka

//

Ka munguar

       3             

 

Nazmi Hasani

5 (pesë)

 

       4             

 

Kaltrina Ajeti

//

Ka munguar

       5             

 

Arianit Bekteshi

5 (pesë)

 

       6             

 

Burbuqe Alidema

6 (gjashtë)

 

       7             

 

Hava Bektshi

6 (gjashtë)

 

       8             

 

----------------------------

-----------

-------------------------------

       9             

 

 

 

 

  10             

 

 

 

 

  11             

 

 

 

 

  12             

 

 

 

 

  13             

 

 

 

 

  14             

 

 

 

 

  15             

 

 

 

 

  16             

 

 

 

 

  17             

 

 

 

 

  18             

 

 

 

 

  19             

 

 

 

 

  20             

 

 

 

 

  21             

 

 

 

 

 

 

·         Konsultimet mbahet mbahen të shtunën me 07.0.02.2015 në ora 13.30.

 

Dr.sc. cand. Ahmet Maloku

PrintEmail

Prof.Ahmet Maloku, rezultatet në lëndën E Drejta Tregtare Ndërkombëtare

Kolegji “GJILANI” Gjilan

Programi: Juridik i Përgjithshëm,  Viti IV - semestri VII.

 

 

RAPORT MBI REZULTATET E VLERËSIMIT

Vlerësim i provimit për lëndën:  E Drejta Tregtare Ndërkombëtare

 

Lista e Studentëve

DATA/ORA

25/02/2015 – 13:00h

Lënda

E Drejta  Tregtare Ndërkombëtare

 

 

Profesori:

Dr.sc. cand. Ahmet Maloku

Nr.

Nr. i indeksit

Emri dhe mbiemri

Nota

Vërejtje

       1             

 

Nehat Ibrahimi

10

 

       2             

 

Albina Radoniq

10

 

       3             

 

Mehmet Pira

7

 

       4             

 

Ahmet Aliu

7

 

       5             

 

Kujtim Haziri

6

 

       6             

 

Ramadan Halabaku

7

 

       7             

 

Sevdail Ajeti

8

 

       8             

 

Shaban Neziri

6

 

       9             

 

Sadulla Pira

8

 

  10             

 

Shukri Sillova

8

 

  11             

 

Naim Latifaj

10

 

  12             

 

Kadishe Shabani

8

 

  13             

 

Vjollca Osmani

6

 

  14             

 

Sherif Kastrati

5

 

  15             

 

Hava Bekteshi

5

 

  16             

 

Ilir Maloku

5

 

  17             

 

Burim Halabaku

7

 

  18             

 

Arjeta Bruti

/

 

  19             

 

Bedri Leka

/

 

  20             

 

Ilir Haxhiu

5

 

  21             

 

Nazmi Hasani

5

 

  22             

 

Kaltrina Ajeti

5

 

  23             

 

Agron Idrizi

6

 

  24             

 

Egzon Shaqiri

5

 

  25             

 

Fatmir Maliqi

8

 

  26             

 

Vjose Ibrahimi

8

 

  27             

 

Agim Morina

5

 

  28             

 

Arsim Bajrami

5

 

  29             

 

Vlora Azizi

6

 

  30             

 

Fitore Sejdiji

7

 

  31             

 

Arta Mustafa

7

 

  32             

 

Qëndresa Jonuzi

/

 

  33             

 

Buburqe Alidemi

5

 

  34             

 

Arianit Bekteshi

5

 

  35             

 

Ilir Jonuzi

5

 

  36             

 

Faton Lakna

5

 

  37             

 

Anton Rama

5

 

  38             

 

Florim Kryeziu

6

 

  39             

 

----------------

----

-----------------

 

·        Konsultimet mbahet të shtunën me datë 07.02.2015 në ora 10.00

 

 

Dr.sc. cand. Ahmet Maloku

PrintEmail

Social Network - Like / Sharing