Prof. Reshat Maliqi, rezultatet e provimit në Fillet e së drejtës

  Më poshtë gjeni rezultatin e provimit në lëndën Fillet e së drejtës.

 

Emri dhe mbiemri                              Nota

        1.      Ali  Musliu                                                       8 (tetë)

        2.      Altin  Rexhepi                                                7 (shtatë)

        3.      Ardian  Rexhepi                                            8 (tetë)

        4.      Arjeta  Jakupi                                                7 (shtatë)

        5.      Dionis  Canaj                                                6 (gjashtë)

        6.      Donjeta  Neziri                                              5 (pesë)

        7.      Doruntina Jashari                                         5 (pesë)

        8.      Egzona Shabani                                           6 (gjashtë)

        9.      Elbasan  Ahmeti                                           5 (pesë)

       10.  Eldoan Sherifi                                               10 (dhjetë)

       11.  Endrit Keqmezi                                              7 (shtatë)

       12.  Fatlum  Korça                                                7 (shtatë)

       13.  Fatmir  Jashari                                              7 (shtatë)

       14.  Fikrete  Destani                                            9 (nëntë)

       15.  Fisnik   Emini                                                5 (pesë)

       16.  Fisnik  Maloku                                              6 (gjashtë)

       17.  Florije  Januzi                                              9 (nëntë)

       18.  Florije Zenuni                                             10 (dhjetë)

       19.  Florije  Zubaku                                            9 (nëntë)

       20.  Ganimete  Kurteshi                                    5 (pesë)

       21.  Gentiana  Halimi                                        5 (pesë)

       22.  Granit  Kastrati                                            7 (shtatë)

       23.  Hajrush  Halili                                             9 (nëntë)

       24.  Ibush  Nuhiu                                                7 (shtatë)

       25.  Ismet  Hashani                                            9 (nëntë)

       26.  Kushtrim  Berisha                                       8 (tetë)

       27.  Mevlide  Brestovci                                      7 (shtatë)

       28.  Ramush  Rrahmani                                    5 (pesë)

       29.  Safete  Salihu                                              9 (nëntë)

       30.  Sahit  Maliqi                                                7 (shtatë)

       31.  Selim  Halimi                                              8 (tetë)

       32.  Sevdai   Suliqi                                            9 (nëntë)

       33.  Shkodran  Emërllahu                                5 (pesë)

       34.  Shpëtim  Mustafa                                      9 (nëntë)

       35.  Valdete  Agushi                                         6 (gjashtë)

       36.  Venera Velekinca Murtezi                      8 (tetë)

       37.  Vjollca  Dërmaku                                      8 (tetë)

       38.  Adelina   Beqiri                                         5 (pesë)

 

        Konsultimet dhe shënimi i notave bëhet me 21 Shkurt (E Shtunë), nga ora 14:00.

 

   

PrintEmail

Prof. Reshat Maliqi, rezultatet e provimit në Kriminalistikë

      Më poshtë gjeni rezultatin e provimit në lëndën e Kriminalistikës.

      

        Emri dhe mbiemri                    Nota

       1.    Arjeta Bruti                            7 (shtatë)

2.    Nazmi  Hasani                      6 (gjashtë)

 

       Konsultimet dhe shënimi i notave bëhet me 21 Shkurt (E Shtunë), nga ora 14:00.

PrintEmail

Prof. Reshat Maliqi, rezultatet e provimit në të Drejtën Penale II

Më poshtë gjeni rezultatin e provimit në lëndën E drejta penale II.

Emri dhe mbiemri                            Nota 

   1.      Kushtrim Kadriu                               8 (tetë)

     2.      Bedri Leka                                      5 (pesë)

     3.      Burim   Haliti                                  5 (pesë)

 

      Konsultimet dhe shënimi i notave bëhet me 21 Shkurt (E Shtunë), nga ora 14:00.

PrintEmail

Prof. Reshat Maliqi, rezultatet e provimit në të Drejtën Penale I

Më poshtë gjeni rezultatin e provimit në lëndën E drejta penale I. 

Emri dhe mbiemri                     Nota

     1.      Kastriot Januzi                          7 (shtatë)

     2.      Arlind Sylejmani                        6 (gjashtë)

     3.      Arjeta  Sylejmani                       7 (shtatë)

     4.      Egzona  Maloku                        7 (shtatë)

     5.      Teuta  Kurtalani                        7 (shtatë)

     6.      Agron  Ahmeti                          6 (gjashtë)

     7.      Bekim  Fazliu                           10 (dhjetë)

     8.      Salami  Halili                            7 (shtatë)

     9.      Verona  Sadiku                         8 (tetë)

     10.  Afërdita  Ramabaja                    9 (nëntë)

     11.  Kushtrim  Kadriu                       5 (pesë)

     12.  Egzon  Neziri                            5 (pesë)

     13.  Florim  Bllaca                           5 (pesë)

     14.  Saranda  Osmani                      6 (gjashtë)

     15.  Agon    Agaj                            5 (pesë)

     16.  Elbasan  Alidema                      8 (tetë)

     17.  Alban  Bunjaku                         5 (pesë)

     18.  Alban  Leci                              5 (pesë)

     19.  Agron  Rashiti                          5 (pesë)

     20.  Valton  Maliqi                          5 (pesë)

     21.  Fidan  Avdyli                            7 (shtatë)

     22.  Naim  Hasani                            7 (shtatë)

     23.  Nijazi  Kolgeci                          10 (dhjetë)

     24.  Isuf  Canaj                               8 (tetë)

     25.  Elbasan  Salihu                         5 (pesë)

     26.  Kushtrim  Ramushi                    6 (gjashtë)

     

      Konsultimet dhe shënimi i notave bëhet me 21 Shkurt (E Shtunë), nga ora 14:00.

PrintEmail

Social Network - Like / Sharing