Prof. Besim Halimi, rezultatet në Bazat e Sistemit Gjyqësorë

Më poshtë gjeni rezultatet e provimit final në lëndën Bazat e Sistemit Gjyqësorë.

Emri dhe mbiemri           Nota

Agron Ahmeti                         7

Kushtrim Ramushi                 8

 

Notat do të shënohen në index nga profesori me 13.03.2015 (e Premte) nga ora 14:00

PrintEmail

Prof. Besim Halimi, rezultatet në të Drejtën Biznesore

Më poshtë gjeni rezultatet e provimit final në lëndën E drejta biznesore.

Emri dhe mbiemri   Nota

Nysret Ajeti                  8

Egzon Terziu                 7

Hafize Sallahu               6

Gresa Maksuti              7

Flamur Pacolli               6

Jehona Halabaku         7

Ardit Kastrati               6 

Hekuran Kallaba          6

Egzon Haliti                  8

Lindrit Ajeti                  6

Bajrush Ymeri               9

Alush Kastrati              8

Valmir Hoxha                 8

Albulena Hoxha            8

 

Notat do të shënohen në index nga profesori me 13.03.2015 (e Premte) nga ora 14:00

PrintEmail

Prof.Fatos Uka, rezultatet në lëndën e Marketingut

Rezultatet e Provimit:Marketing

     
         

KGJ 2015

     

04.03.2015

Nr

Emri dhe Mbiemri

Poenet e fituar nga max 60 Poena

% e fituar nga max 100%

Nota

1

Arbrie Hyseni

10

16.67%

5

2

Enis Hyseni

28

46.67%

6

3

Artan Rexhepaj

16

26.67%

5

4

 

 

0.00%

 

         

Nota evidentohet me daten 12.03.2015 ne ora 14

 
         
     

prof Fatos Ukaj

PrintEmail

Prof.Fatos Uka, rezultatet në lëndën Menaxhimi i Riskut

Rezultatet e Provimit:Menaxhimi I Riskut

   
         

KGJ 2015

     

04.03.2015

Nr

Emri dhe Mbiemri

Poenet e fituar nga max 60 Poena

% e fituar nga max 100%

Nota

1

Abdylaziz Abdyli

43

71.67%

8

2

Majlinda Ramadani

36

60.00%

7

3

Adhurim Ramushi

16

26.67%

5

4

Betim Halabaku

36

60.00%

7

         

Nota evidentohet me daten 12.03.2015 ne ora 14

 
         
     

prof Fatos Ukaj

         

PrintEmail

Social Network - Like / Sharing