REZULTATET E ARRITURA NË PROVIM NGA LËNDA E MATEMATIKËS

KOLEGJI UNIVERSITAR “GJILANI”
FAKULTETI EKONOMIK

LËNDA:MATEMATIKË

 

REZULTATET E ARRITURA NË PROVIM NGA LËNDA E MATEMATIKËS

 MË 16.02.2013

 

1.VALMIR  SYLA                 80 PIKË
2.FATOS  HALIMI                65
3.ZEJNEPE  SHABANI         55
4.BRENDONA  ADEMI       50
5.EDUARD BAXHUKU        40
6.RREZARTA SHAQIRI        40
7.ALBION SHERIFI              40
8.ARBNOR RAMA               40

 

 

 

Vërejtje:Konsultimet dhe marja e notave bëhet më 23.02.2013 ora 12:00.

 

 

                                                                                Mr.sc.Muharrem Bunjaku

PrintEmail

Social Network - Like / Sharing