Prof.Naim Mustafa, rezultatet e provimeve

LËNDA: BAZAT E MENAXHIMIT  (MANAGEMENT)

REZULTATET  e provimit _18.06.2015

 

Programi : MENAXHMENT

 

Nr.r

Emri  e mbiemri

 Nr.i pik.

1

ISMAJL ZUBAKU

77

2

KALTRINA SHERIFI

67

3

SAHIT BERISHA

60

4

ALBULENA  SHABANI

50

5

RAMIZE HAJRIZI

Konsultime

 

 

 

Programi : BANKA,FINANCA dhe KONTABILITET

 

Nr.r.

Emri  e mbiemri

 Nr.i pik.

1

VALDETE AJVAZI

60

2

PËRPARIM ADEMI

Konsultime

 

 

Konsultimet më  23.06.2015 në ora 11.00

Gjilan, 20.06.2015     Ligj.Dr.Naim Mustafa

 

 LËNDA: NDËRMARRËSIA

REZULTATET  e provimit _16.06.2015

 

Programi : MENAXHMENT

 

Nr.r

Emri  e mbiemri

 Nr.i pik.

1

BESNIK  GUDA

65

2

HAFIZE  SALLAHI

60

3

SAHIT  BERISHA

55

4

ALBULENA  SHABANI

50

5

ILIR   RAMUSHI

Konsult.

6

XHEMILE  ISENI

Konsult.

 

Programi : BANKA,FINANCA dhe KONTABILITET

 

Nr.r.

Emri  e mbiemri

 Nr.i pik.

1

SHABAN  REXHEPI

65

2

PËRPARIM ADEMI

55

 

 

REZULTATET E KOLOKVIUMEVE

DHE AKTIVITETEVE TJERA

Nr.

Emri dhe mbiemri

Gjithsejt

r.

 

pikë

1

Skender Arifi

94.4

2

Ramiz Gashi

84.4

3

Antigona Iseni

77.4

4

Shkëlqim  Ramabaja

74.6

5

Dafina  Sadiku

66.6

6

Edona  Gashi

66.2

7

Sanije  Korbaj

61.0

8

Valdete Limani

54.2

9

Memli  Morina

53.8

10

Ramize Hajrizi

53.4

11

Agron Maliqi

50.0

12

Mevlan Foniqi

50.0

 

Konsultimet më  23.06.2015 në ora 10.00

Gjilan, 20.06.2015     Ligj.Dr.Naim Mustafa

PrintEmail

Prof.Alban Qerimi, rezultatet e provimeve

                                               LIDERSHIPI    
Nr. EMRI MBIEMRI TESTI   
1 FITIM HASANI 60%  
2 BRENDONA ADEMI 60%  
3 BLERTON AVDIU 60%  
         
         
         
                                        MENAXHMENTI MARKETINGUT  
Nr. EMRI MBIEMRI TESTI  
1 ARBENITA JERLIU 70%  
         
         
         
                                        MARKETING    
Nr. EMRI MBIEMRI TESTI  
1 ADIFETE DERMAKU 60%  
2 ALBULENA  SHABANI 60%  
3 ISMAJL ZUBAKU 60%  
4 SELMON KRYEZIU 60%  
5 LABINOT ALIU 60%  
6 MIRLINDA DEMAJ 60%  
7 EGZON TERZIU 60%  
         
         
Për të interesuarit rreth testit konsultimet mbahen të Shtunën 
me datën 20.06.2015 prej orës 11h    
         

PrintEmail

Prof.Nuredin Lutfiu, rezultatet e provimeve

REZULTATET  E

                              PROVIMIT   PËRFUNDIMTAR

 Nga lënda: “Historia e shtetit dhe së drejtës“

 

EMËRI MBIEMËRI

NOTA

FATLUM  KORçA

6

ELBASAN  AHMETI

6

DIONIS  CANAJ

6

GENTIANA  HALIMI

6

FLORIJE  JANUZI

6

ALTIN  REXHEPI

6

DONJETA  NEZIRI

6

ENDRIT …………

6

ARJETA  JAKUPI

6

 

Vërejtje: Notat në index I shënojmë te shtunën me 20.06.2015 duke filluar prej orës 11:00 deri 1:15

                                                                    

                                                                      NUREDIN  LUTFIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REZULTATET  E

                              PROVIMIT PËRFUNDIMTAR

Nga lënda: “Kundërvajtjet në lëmin penal“

EMËRI MBIEMËRI

NOTA

BEKIM  FAZLIU

9

AFERDITA  RAMABAJA

7

VERONA  SADIKU

7

EGZONA  MALOKU

6

ARBEN  BUNJAKU

6

SARANDA  OSMANI

6

ISUF  CANAJ

6

NAIM  HASANI

6

SELAMI  HALILI

6

TEUTA  KURTALANI

6

ARLIND  SYLEJMANI

6

LEONORA  RAHIMI

5

FIDAN ABDYLI

5

VALTON  MALIQI

5

KASTRIOT  JANUZI

5

ARJETA SYLEJMANI

5

FLORIM  BLLACA

5

ELBASAN  SALIHU

5

AGON  AGAJ

5

MERITA  FETINCA

5

FATON  AHMETI

5

AGRON AHMETI

5

 

Vërejtje: Notat në index I shënojmë te shtunën me 20.06.2015 duke filluar prej orës 11:15 deri 11:30

                                                                    

                                                                     

 

 

 

                                                                   NUREDIN  LUTFI

 

 

REZULTATET  E

                              PROVIMIT PËRFUNDIMTAR

Nga lënda: “E drejta e unionit evropian“

 

EMËRI MBIEMËRI

NOTA

ARBEN  SAHITI

7

ANTON  RAMAJ

6

ARTAN  ARIFI

6

ILIR  JANUZI

6

MEDIHA  SHABIU

6

NUHI  AHMETI

6

BAJRAM  AHMETI

6

FEIME  UKSHINI

6

NAZMIJE  RAMUSHI

6

SOKOL  SADIKU

6

PA EMER

6

 

Vërejtje : Notat ne index i shënojmë te shtunën me 20.06.2015 duke filluar prej orës 11:30 deri 11:45

                                                                     

 

 

 

 

 

                                                                  NUREDIN  LUTFIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REZULTATET  E

                              PROVIMIT PËRFUNDIMTAR

Nga lënda: “Viktimologjisë“

EMËRI MBIEMËRI

NOTA

VJOLLVA  OSMANI

7

MEHMET  PIRA

7

ARTA  MUSTAFA

7

FLORIM  KRYEZIU

7

VJOSË  IBRAHIMI

7

SADULLA  PIRA

7

LEONORA  IBRAHIMI

7

BURIM  HALABAKU

7

ARJETA  BRUTI

7

QENDRESA  JONUZI

6

ILIR  JANUZI

6

SEVDAIL  AJETI

6

FATON  LAKNA

6

SHABAN  NEZIRA

6

ILIR  MALOKU

6

HAVA BEKTESHI

6

FLORA  KASTRATI

6

KUSHTRIM  SADIKU

6

AHMET  ALIU

6

RAMADAN  ALABAKU

6

VLORA  AZIZI

6

ANTON  RAMAJ

KONSULTIME

KALTRINA  AJETI

KONSULTIME

NAZMI HASANI

KONSULTIME

AGIM  MORINA 

KONSULTIME

FITORE  SEJDIU

KONSULTIME

ARIONIT  BEKTESHI 

KONSULTIME

   

 

Vërejtje: Notat dhe  konsultimet  te shtunën me 20.06.2015 duke filluar prej orës 11:45 deri 12:00

 

                                                                      NUREDIN  LUTFIU

PrintEmail

Pro.Nuredin Lutfiu, rezultatet e provimeve

REZULTATET  E

                              PROVIMIT   PËRFUNDIMTAR

 Nga lënda: “Historia e shtetit dhe së drejtës“

 

EMËRI MBIEMËRI

NOTA

FATLUM  KORçA

6

ELBASAN  AHMETI

6

DIONIS  CANAJ

6

GENTIANA  HALIMI

6

FLORIJE  JANUZI

6

ALTIN  REXHEPI

6

DONJETA  NEZIRI

6

ENDRIT …………

6

ARJETA  JAKUPI

6

 

Vërejtje: Notat në index I shënojmë te shtunën me 20.06.2015 duke filluar prej orës 11:00 deri 1:15

                                                                    

                                                                      NUREDIN  LUTFIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REZULTATET  E

                              PROVIMIT PËRFUNDIMTAR

Nga lënda: “Kundërvajtjet në lëmin penal“

EMËRI MBIEMËRI

NOTA

BEKIM  FAZLIU

9

AFERDITA  RAMABAJA

7

VERONA  SADIKU

7

EGZONA  MALOKU

6

ARBEN  BUNJAKU

6

SARANDA  OSMANI

6

ISUF  CANAJ

6

NAIM  HASANI

6

SELAMI  HALILI

6

TEUTA  KURTALANI

6

ARLIND  SYLEJMANI

6

LEONORA  RAHIMI

5

FIDAN ABDYLI

5

VALTON  MALIQI

5

KASTRIOT  JANUZI

5

ARJETA SYLEJMANI

5

FLORIM  BLLACA

5

ELBASAN  SALIHU

5

AGON  AGAJ

5

MERITA  FETINCA

5

FATON  AHMETI

5

AGRON AHMETI

5

 

Vërejtje: Notat në index I shënojmë te shtunën me 20.06.2015 duke filluar prej orës 11:15 deri 11:30

                                                                    

                                                                     

 

 

 

                                                                   NUREDIN  LUTFI

 

 

REZULTATET  E

                              PROVIMIT PËRFUNDIMTAR

Nga lënda: “E drejta e unionit evropian“

 

EMËRI MBIEMËRI

NOTA

ARBEN  SAHITI

7

ANTON  RAMAJ

6

ARTAN  ARIFI

6

ILIR  JANUZI

6

MEDIHA  SHABIU

6

NUHI  AHMETI

6

BAJRAM  AHMETI

6

FEIME  UKSHINI

6

NAZMIJE  RAMUSHI

6

SOKOL  SADIKU

6

PA EMER

6

 

Vërejtje : Notat ne index i shënojmë te shtunën me 20.06.2015 duke filluar prej orës 11:30 deri 11:45

                                                                     

 

 

 

 

 

                                                                  NUREDIN  LUTFIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REZULTATET  E

                              PROVIMIT PËRFUNDIMTAR

Nga lënda: “Viktimologjisë“

EMËRI MBIEMËRI

NOTA

VJOLLVA  OSMANI

7

MEHMET  PIRA

7

ARTA  MUSTAFA

7

FLORIM  KRYEZIU

7

VJOSË  IBRAHIMI

7

SADULLA  PIRA

7

LEONORA  IBRAHIMI

7

BURIM  HALABAKU

7

ARJETA  BRUTI

7

QENDRESA  JONUZI

6

ILIR  JANUZI

6

SEVDAIL  AJETI

6

FATON  LAKNA

6

SHABAN  NEZIRA

6

ILIR  MALOKU

6

HAVA BEKTESHI

6

FLORA  KASTRATI

6

KUSHTRIM  SADIKU

6

AHMET  ALIU

6

RAMADAN  ALABAKU

6

VLORA  AZIZI

6

ANTON  RAMAJ

KONSULTIME

KALTRINA  AJETI

KONSULTIME

NAZMI HASANI

KONSULTIME

AGIM  MORINA 

KONSULTIME

FITORE  SEJDIU

KONSULTIME

ARIONIT  BEKTESHI 

KONSULTIME

   

 

Vërejtje: Notat dhe  konsultimet  te shtunën me 20.06.2015 duke filluar prej orës 11:45 deri 12:00

 

                                                                      NUREDIN  LUTFIU

PrintEmail

Social Network - Like / Sharing