Njoftim Prof.Kemajl Ramadani 22.04.2014

Njoftohen studentët e Fakulteti Ekonomik se Prof.Kemajl Ramadani do te jetë në Kolegj më 22.04.2014(e martë), prej orës 10:00 për konslutime dhe më pas vazhdon me ligjeratat e parapara që të mbahen të ejtën.

Të nderuar student, mësimdhënës dhe staf administrativ,

Të nderuar student, mësimdhënës dhe staf administrativ,

Njoftohen të gjithë studentët se bazuar në Kalendarin Akademik 2013/14 të Kolegjit “Gjilani” dhe bazuar në Ligjin për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, të mërkurën, më 09 prill 2014, me rastin e Ditës së Kushtetutës, nuk do të punohet. 

 

 Ju dëshirojmë pushim të këndshëm!

 

 

Kolegji “Gjilani”

Kolegji "GJILANI" Gjilan

Të nderuar studentë,

Viti akademik 2013/14  filloi, Kolegji "Gjilani" po vazhdon rrugëtimin e tij drejt  sukseseve,  dijes dhe shkencës akademike të cilën rrugë e ka nisur nga viti akademik 2006/2007. Dyert e dijes dhe shkencës akademike janë hapur për të gjithë studentët nga regjioni i Anamoravës ,Preshevës, Bujanocit, Medvegjes, dhe regjionet e tjera të Kosovës,  Maqedonisë, Shqipërisë dhe më gjerë.


Në emër të themeluesve, stafit menaxhues, stafit akademik dhe atij administrativ,  studentëve të rinj ju deshifrojmë mirëseardhje  dhe suksese në institucionin e dijes dhe shkencës që ka mision themelor zhvillimin dhe edukimin akademik  e shkencor. Po ashtu edhe studentëve aktual ju dëshirojmë  suksese të reja dhe zhvillim të karrierës së tyre akademike.

Stafi menaxhues dhe ai akademik i Kolegjit "Gjilani" ka bërë të gjitha përgatitjet që fillimi i vitit akademik të jetë sa më i mbarë dhe i suksesshëm. Këtë  vit akademik kemi shumë risi pozitive të cilat do ti kontribuojnë avancimit të  dijes dhe shkencës nga fushat e studimit të cilat i ofron Kolegji " Gjilani".

 Reformimi i programeve të studimit sipas standardeve bashkëkohore evropiane, shtimi i stafit akademik hulumtues dhe  mësimdhënësve të rinj me cilësi, përvoja dhe kontribute të larta shkencore,  zgjerimi i bashkëpunimit ndërkombëtarë me një numër të konsiderueshëm të institucioneve dhe universiteteve nga vende të ndryshme evropiane,  shtimi i fondit librarë të bibliotekës së Kolegjit, shtimi i infrastrukturës moderne, dhe shumë arritje të tjera pozitive do të jenë në shërbim të shkencës dhe dijes akademike për studentët, stafin akademik dhe komunitetin  publik e privat të interesuar.

Student të nderuar,  

Rruga drejtë suksesit  tuaj është e përbashkët me Kolegjin "Gjilani". 


Suksesi juaj akademik e shkencor është i sigurt  me  Kolegjin "Gjilani".

Ju dëshirojmë suksese të reja në jetë dhe fushën akademike e shkencore.

Me respekt:
Prof.Dr. Ali Bajgora
Dekan